Tuala Rambut Microfiber

Hi Adik kakok…

Assalamualaikum wbt…

Hari ni kita cerita pasal salah satu produk yang akk jual yang terbaru…Mungkin sebelum ni dah ada orang yang jual tapi tidak meluas dan mungkin adik kakok tak nampak keberkesanannya….

Akk dah cuba ..tu yang berani recommend kalau tak tak berani akk ..adik kakok oii…Hasilnya akk betul2 puas hati dan jatuh cinta…

Camtu ikatnyer senang jer….

Untuk pengetahuan adik kakok produk-produk yang akk jual biasanya yang akk recommend dan akk guna dulu baru recommend. Jadi tak yah risaulah..In shaa Allah mesti puas hati…dan yang pentingharga berpatutan dan berkualiti..Pendek kata memang berbaloilah.

Ok straight to the point…


Bercakap pasal tuala microfiber ni ramai yang dah sedia maklum keberkesanannya. Memang pada mulanya ramai yang ragu-ragu dengan keupayaan tuala ni serap air tapi dah terbukti berkesan.

Ada 2 cara yer adik kakok 1. ke depan 2. ke belakang

Kalau adik kakok dapati tuala microfiber adik kakok tak berkesan menyerap air..maknanya adik kakok telah membeli nya di salah satu kedai yang melakukan penipuan…na’uzubillah..semoga adik kakok dah pandai memilih kedai-kedai yang menjual barang tulin lagi ori…

TUALA RAMBUT MICROFIBER

Kali ini tualanya lebih tebal dari tuala microfiber lain…Mungkin sebab perlu daya serapan yang lebih …..so tuala kena tebal…

Memang sifat microfiber yang kuat menyerap air, jadi tidak hairanlah bila adik kakok guna untuk lap rambut , rambut jadi cepat kering. maksud kering di sini bukan betul-betul kering tapi basah kering macam adik kakok guna hairdryermula-mula tu…tak ada air yang menitik…ha cam tu..

Cuba adik kakok bayangkan terutama bagi sesiapa yang rambut panjang…Saat-saat nak basuh rambut mesti jadi satu yang malasnya nak basuh…betul x???? Bak kata orang perak bercinta nak basuh…

2 cara untuk ikat tuala….Akk prefer ke belakang

Mana taknya dengan air menitik dari rambut walau kita dah lap atau kesat dengan tuala masih menitik…Badan yang kita dah lap pun basah balik…ish amat tidak menyelesakanlah…. Rambut tu walau dilap dan dikesat dengan tuala berkali-kali masih basah air menitik ….

Tapi dengan guna tuala rambut microfiber ni ,adik kakok tak payoh lap or kesat…..just letak kat kepala cam dalam gambar tu biar 5 minit sambil tu boleh lap badan dengan tuala lain…pakai baju dan sebagai nya….then bila dah 5 minit adik kakok try buka….sikit pun tak menitik..memang di akui rambut masih basah sedikit… nak lagi kering adik kakok tekan-tekan tuala tu kat rambut confirm habis diserap air rambut tu …

Ni ke depan …akk rasa cam nak jatuh plak…

Keadaan rambut masa tu cam kita hair dryerkan rambut memula tu….rambut tak melekat antara satu sama lain…elok jer cantik rambut tu segar . TERBAIKKK LAAAA…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*