Skuter Bermotor

Harga : RM 195 (SM) – Termasuk postage

Assalamualaikum adik kakok, jumpa lagi pada post hari ni….

Kali ni akk nak tunjuk pada adik kakok skuter bermotor khas untuk anak kecil kita yang berumur antara 2 -7 tahun….tapi skuter ni boleh menampung hingga 60 kg tau maknanya pada anak-anak yang lebih besar tapi berat kurang dari 60 kg tu kira boleh naiklah….

Bee Scooter
Minion Scooter

Ader 2 design scooter yang dijual….Bee Scooter dan Minion Scooter, pilih-pilih anak nak yang mana….Ni bukan scooter manual yer…ada motornya…

jom lihat spesifikasi skooter ni…

  • Motor : 390 Big Motor
  • Speed : 5 – 6.5 km/h
  • Battery : 6V 4.5AH
  • Full electric vehicles use when long : Over 60 minutes
  • Charging Time : 6 – 8 hours
  • Drive Mode : Single Drive
  • Ages : 2 – 7 years

Akk rasakan sure anak-anak adik kakok suka ni…bila kita jogging, boleh lah depa follow sekali..tak gitewww….

Apalagi hadiahkan lah pada birthday anak kita nanti…wah tentu gumbiranya mereka…Apakah yang lebih mengembirakan selain dari melihat orang-orang yang kita sayang gembira…

Harga pun mampu milik tu….tak sampai RM 200 itu sekali dengan post…so buatlah tempahan sekarang sementara stok masih ada…

Kalau nak tempah bolehla wasap akk dulu yer….kita confirm dulubarang tu takut dah kehabisan siann..anak kita taruh harapan….

Ni no wasap akk..

www. wasap.my/60172768440

Bila dah cofirm semua baru tekan butang bawah ni….