Rak Dapur/ Rak Sinki

Wash Basin/ kitchen rack/ rak sinki/ rak pinggan mangkuk

Harga : RM 299 ( Termasuk Postage) – Semenanjung

(Promosi Akhir Tahun – RM 250 SM )

RM 399 ( Termasuk Postage) – SS

( Promosi Akhir Tahun – RM 350 SS)


Kepada yang baru mulakan hidup baru tu akk rasa ini adalah penyelesaian yang terbaik untuk adik kakok…

Bukan senang nak beli kabinet dapurlah, rak pinggan mangkuklah, tempak letak periuklah dalam satu masa….ee kalo akk tak boleh tengok dapur tunggang langgang rasa berserabut jer mata ni…mulalah malas nak masuk dapur……


Design yang simple dan nampak teratur

Bahan adalah ‘Environment Friendly’

Kualiti Ekspot

Adik kakok kena pasang sendiri ye….:)

Size : L107 x W48 x H82 + 70cm

Wah sekali dengan sinki…. Tengok tu tempat letak senduk pun ada..Mudahkannn !
Ok tak ?
Sink tu boleh tanggung lebih berat dari baby. tau…!
Nampakkk…teratur dan kemas jerkan…Baru ader mood nak masak…..
Ha…Ni rupa yang baru sampai….Pasang sendiri nanti ye…Ikut arahan yang di beri..Senang jer lah..

Sebarang pertanyaan boleh terus Whatsapp akk

www. wasap.my/60172768440

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*