Periuk Pelbagai Guna Stainless Steel

Harga : RM 69 (SM), RM 79 (SS)


Assalamualaikum adik kakok…..

Ni ader periuk pelbagai guna yang boleh kita guna nak tos hasil rebusan ke cam mee, bihun, noodle atau sayur yang dicelur atau hasil gorengan macam ayam ke dan lain-lain…. dah ader siap di beri penapis yang dalam lagi…memang sesui nak rebus yong tau fu…haha…

Periuk ni juga boleh di guna ubtuk mengukus makanan…guna jer lag asal nama kukus tu boleh jer….kukus pau segera ke, dim sum, keropok lekor, dan yang sewaktu dengannyer…Ha nak buat kek kukus pun boleh, ceramel pun boleh…apa lagi ?

Selain dari tu ia juga boleh jadi periuk biasa utk masak masakan-masakan berkuah yang lain…

Jadi pada siapa yang budget kecil tu boleh jer beli periuk ni…memudahkan anda yer…Beli satu periuk boleh guna tuk macam-macam….haaa….


Ha ni lah dia ..periuknya..Nampak tak apa yang jarang ader pada periuk lain…?? Yer tapis tu….so kalau kita merebus kan mudah nak tos….

Material Specification:

Material : Stainless Steel

Size : 21.5cm(L) x 21.5cm(W) x 14.5cm(H)

Feature :

  1. Periuk cepat panas yang membolehkan pengagihan pemanasan yang sekata. Ini bermakna setiap daging, ikan , sayuran atau apa saja yang di masak akan cepat masak.
  2. Tiada titik panas tertentu yang mana akan memberikan makanan yang berkualiti untuk anda dan keluarga sebab semua sekata.
  3. Periuk ini di reka untuk ‘heavy duty ‘ maknanyan ia adalah tahan lasak dan boleh digunakan bertahun-tahun….
  4. Periuk adalah ‘light weight’ jadi tak yah risau yer…
  5. Ia di datangkan dengan pemegang yang ‘ergonomically cool’ yang boleh menghalang dari terbakar dan terjatuh.
  6. Berkualiti
  7. Memasak dari hati akan ke hati jua……:)

Berat Bersih : 1.12 kg

Local Supplier Warranty : 1 bulan untuk manufacturing defect jer.

Apa ada dalam kotak: 1 x Main Pot, 1 x Penapis, 1 x Tray Pengukus, 1 x Penutup Kaca

So apa lagi …jom beli..harga pun tak mahal. Sekali lagi akk nak kasi tahu…periuk ni dah adersiap penapis itu yang mahal tu…

Tu nampak boleh di gunakan atas dapur elektrik, gas, ceramic, halogen , induction pun boleh…dan selamat di basuh…haha..tu dah semestinyalah kan.

Bukan apa melalui pengalaman akklah kan bila kita merebus atau mencelur tu selalu terkial-kial mencari penapis nak tos kan air rebusan ..kadang terpaksa angkat periuk ke sinki dalam keadaan panas-panas tu…guna pula penapis plastik adush…memang tak praktikal langsung..

Jarang nak jumpa penapis yang dalam dan besi pulak tu…memang ni yang akk cari…so…belilah adik kakok.memang berbaloi dan puas hati punyer….

Kalau nak order whatsapp akk dulu yer….bukan apa kena confirm dulu akk pun kena check stok manalah tau dah sold out ke….dan macam-macam lah..

www. wasap.my/60172768440

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*