Penghiris Masakan – Speedy Mando

Speedy Mando (Tupperware Brand)

Harga : RM 160 ( Semenanjung Malaysia Sahaja)


Sekarang ni zaman kaum wanita bekerja, paling tidak mesti bussiness online kat rumah ..jadi masa itu terlalu berharga…kerja menghiris bawang, atau sayuran ke…kalau sikit tu oklah boleh buat manual lagi tapi kalau kena banyak tu alamat kena cari pembantulah….betul tidak adik kakok…?

Akk teringat zaman kerja dulu…kena prepare bawang merang bawang putih bebanyak senang tak yah asik nak mengupas jer tiap masa…bila dah kupas kulit tu nak senang kerja blend terus senang ..nanti bila nak menumis keluarkan jer dari peti ais…

Cuma kekadang tumisan guna hirisan bawang lebih wangi dan sedap. Kalau masa tu ader speedy mando memang akk dah beli….ader dah ke…ntah baru sekarang akk tahu wujud benda alah ni.. hihi…jom tengok apa fungsinya….

Tengok tu senangkan….mudah kerja kita.

Nilah zaman dah berubah….semua siap dengan cepat dan pantas….

Sesiapa yang meniaga bihun sup, mee sup yang perlu beli bawang goreng buat sendiri je…..lagi sedap dan tambah berperisa buat bawang goreng fresh ni..

Yang berniaga kerepek pisang atau ubi pulak…lagi berbaloi tak perlu ramai pekerja buat sendiri semua …..tapi kalo dalam kuantiti yang banyak kenalah ada lebih pekerja….cuma lebih jimat …ha gitu..

Tengoklah video tu…memang berbaloilah…

Dapat free gift 2 bekas tupperware lagi…

  • FREE Snowflakes Square Round 400ml (1 biji)
  • FREE Thin Stor 1.7L (1 biji)
Di datangkan bersama 2 FREE gift…
Pelbagai hirisan boleh di buat..

Kalau berminat boleh contact akk seperti no di bawah….whatsapp jer tak yah call….bukan apa biar bagi akk sikit masa check barang….takut habis stok al maklumlah jadi rebutan….cepat..cepat siapa cepat dia dapat…

www. wasap.my/60172768440

Lepas confirm ada boleh isi form kat bawah…dan buat pembayaran

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*