Mangkuk Tingkat Enamel

Harga : RM 100 (SM)

(SS) – Tambah RM 5 (DOM) , RM 20 (CTLINK)


Assalamualaikum adik kakok,

Ingat tak dulu-dulu mangkuk tingkat camni amatlah popularnye…banyak kegunaannya ni..kalau time raye mangkuk tingkat nilah digunakan hantar kuih raya kat jiran…mangkuk tingkat ni juga adalah bekas bekalan ayah ke tempat kerja….Huhu..syahdu..

Selain itu banyak kegunaan lain macam bila ambil lauk bulanan mangkuk tingkat akan di gunakan ..ialah kalau sampai 3 ke 4 jenis lauk kan senang isi …termasuk lah nasi..haha…ha..

Macam-macam lagilah…

Bahan:

Besi coating enamel yang tebal

Ukuran:

Tinggi 30cm

Lebar 14cm

Brand

Penguin

Limited Edition

Ada 2 warna hijau dan cream gelap

Berat : 2 kg

Original ni…Brand dulu-dulu

Kekadang bila akk nak buat masak nak kasi orang teringat mangkuk tingkat ni..kalau ada kan senang..mangkuk tingkat ada 4 tingkat tapi kita boleh guna berapa yang kita sukalah….asal jangan lebih dari 4 barang….

Walaubagaimana pun perlu akk ingatkan guna mangkuk tingkat ni perlu lebih berhati-hati takut lapisan enamel tu terkopek..jarang berlaku kecuali jika terjatuh…jadi elakkan dari terjatuh atau terhantuk…

Macamana pun mangkuk tingkat ni yang terbaiklah dari mangkuk tingkat lain tu….

Kalau berminat nak beli boleh contact akk dulu yer…

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confirm ada barang baru buat bayaran isi borang di bawah ni yer..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*