La Piana Set Bersila Moden (19 pcs)

Harga – RM 335 (SM)

Hai, Adik Kakok sekalian…Tgh buat apa tu…

Ptg-ptg camni kena pisang goreng dengan ayer kopi panas….uishh…sedap jugak yer…

Hari ni akk nak tunjuk satu lagi produk yang di mudahkan untuk di gunakan…nak tahu apa???

Jom kita tengok….apakah itu…..


Ha…. Nampak tak….Set Hidangan Bulat Yang Senang Digunakan..
.Namanya Set La Piana Bersila moden

Ni untuk jamuan keluarga atau buat jemputan sedikit tu boleh la…nampak sangat-sangat cantik dan ringkaskan…..

Harga pun taklah mahal jika dibanding dengan kualiti dan designnyer yang cantik ni…

Akk suka hidangan yang ringkas gituuu…Hahaa.. bukan ringkas camner…nampak ringkas tapi kenala masak lauk 4 ke 5 jenis gak…..haha…

Tapi sangatt…cantikk…Letak plak kat meja bulat yang boleh pusing tu….haha..memang mudah untuk tetamu menjamu selera…

Pada chef-chef hotel atau pihak pengurusan hotel bolehlaah tempah…

Restoren-restoren pun boleh pakai ni…Catering apa lagi…

Ada piring tengah yang boleh berpusing lah….

Set ni terdiri dari:

Mangkuk tengah berpenutup 1 + 1 biji

Mangkuk sisi berpenutup 5 + 5 biji

Mangkuk sisi 5 biji

Piring berpusing 1 biji

Rak 1 biji


Nak tunggu apa lagi …Harga dah memang potong gila habis terlajak diskaun….

Jomm….beli…memang berbaloi……

Kepada para katering, restoren dan hotel….Memang elok untuk jamuan function untuk semeja….Beli 10 meja ke atas bolah kasi diskaun lagi…

Kalau berminat whatsapp akk yer….

www. wasap.my/60172768440

Whatsapp dulu sebelum order kat bawah tu…..Nak confirm dulu ok…