Hot And Cold Double Tap Dispenser

Hot And cold Double Tap Dispenser

Harga RM 110 (3 + 3L), RM 150 (5 + 5L)

Hanya di Semenanjung Malaysia


Assalamualaikum adik kakok….

Rayo ni ingat nak buat open house, nak cari bekas air yang tahan panas kot boleh buat air panas…..Nak buat air kopi dangan teh tarik ni..mana nak cari bekas….

Ha adik kakok jangan susah susah….akk ader penyelesaiannya… bekas ni bukan sahaja besar hingga muat 10 L atau 6L tapi tahan lama panasnya…

Akk faham adik kakok nak bagi tetamu dapat makan pelbagai juadah dan pelbagai minuman…

Jom kita tengok figurenyer….

Yang ini 3 + 3L siap ader free gift dapat cawan 6 biji
Yang ni 5 + 5L besarlah free gift bekas tumbler boleh bagi anak bawak gi sekolah…In syaa Allah panas air nescafeenyer…hihi..

Ada 2 warna satu hijau dan satu lagi pink…cam gambar kat atas..mungkin ada colour effect sikit.

Kita boleh guna untuk open house, kenduri kendara , piknik, san sebagainyer…Untuk piknik mungkin boleh guna yang bersaiz 3 + 3L maklumlah tak ramai tapi kalau family day kena yang 5 + 5L tu baru sesuai….

Pada adik kakok yang berminat boleh kontak akk pada no wasap kat bawah:

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confirm baru klik sini

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*