Foldable Chopping Board

Harga : RM 35 (SM) , RM 43 ( SS)

Musin PKP ni memang masak duk kat umah…masa nilah perut lapo sokmo…Ada jer mereka nak makan apa..

Yang mereka-reka tu kadang bagi idea yang kena masaknyer adik kakoklah….Bila si suami dan anok-anak dok request nak makan itu ini….mulalah nak mencari pembantu di dapur…

Banyak pembantu yang adik kakok boleh cari..salah satunya…TARAAA..

FOLDABLE CHOPPING BOARD

Apa yang dia boleh bantu adik kakok…Jawapannya ia boleh memudahkan kerja adik kakok…dan membuatnya lebih teratur..taklah berterabur atas meja tu dengan bekas-bekas…just make it simple…amboi berbahasa omputih plak akk…hihi ..

Jom tengok ni….

Ha Chopping board 3 dalam 1…

Boleh berfungsi sebagai bekas, boleh drain air, dan boleh sebagai papan pemotong…Jadi tak perlu nak guna banyak bekaskan….yerlah kadang sedia maklum kawasan kecil tak banyak space…

Memang jimat ruang guna ni….kalau tak tu mana dengan bekasnya, kemudian penapis lagi dah tu papan pemotong plak memang leceh… Yang penting tak der tempat nak letak…huhu….

So apalagi adik kakok boleh beli ni beli dua tiga pun tak per sebab bila simpan boleh leperkan jadi papan pemotong…ha…kan mudah dan jimat tu….

Jom beli…

www. wasap.my/60172768440

Wasap akk kat ateh tu dulu sebelum klik kat bawah tu….yang bawah tu klik bila dah confirm nak beli..ye adik kakok….

Sebab kena juga check dulu ada stok ke tidak… baru confirm leh beli….:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*