FESSLE ceramic Cookware Set (23 pcs termasuk free gift)

Harga : RM 499 TERMASUK POSTAGE (SM)

Harga : RM TERMASUK POSTAGE (SS)

Harga promosi untuk akhir tahun RM 400 (SM)

Harga promosi untuk akhir tahun RM (SS)


Ha…kepada yang belum ada periuk belanga tu beli jer set periuk ni senang , kalau yang ada tapi nak yang complete camni pun boleh beli…kepada suami nak buat hadiah birthday pada isteri tersayang beli pun boleh…

Senang korang…kemas dan yang penting bersih…kita walau nak masak makanan biarlah cantik dipandang dan bersih…Yang penting kita kena jaga selalu…periuk mana pun kalau tak dijaga akan cepat rosaknyer..kan..kan…

Ni untuk kecik ada untuk masak banyak bila sedara mara datang pun ada periuknyer taklah susah nanti kann…Tapi untuk kenduri tak jamin muat ke idok..hehe…kena beli beso lagi le gamaknyer…:)

Oklah tengok jer kat bawah ni…kalo berkenan jangan lupa order ye….

Kepada yang tak mampu untuk beli terus secara cash tu ajak -ajak le kengkawan main kutu…akk tak kisah..janji bagi tau so senang akk stand by periuknye…


Saiz

  • 28cm casserole
  • 24cm casserole
  • 20cm casserole
  • 26cm deep frypan
  • 32cm doublefry pan

Sesuai Untuk:

  • ceramic cooktop
  • gas cooktop
  • electric cooktop
  • halogen cooktop
  • Dishwaser safe

Ada free gift lagi…

  • 7pcs nylon kitchen tools
  • 1pc apron
  • 5pcs bamboo mat
  • 1 pc sponge

(Ha…Dapat nylon kitchen tools tu jangan nak ngengada guna senduk besi yer….Guna senduk tu jer…barulah periuk terjaga dan tak cepat rosak….Jaga periuk…Mahal tu…

Boleh beli secara cash atau kutu

Ada 3 warna ye..macam kat bawah


Yang kuning cantik menawan
Yang hijau menjadi idaman
Yang oren ku dah tertawan

Pililh lah yang mana satu idaman kalbu…..

Jangan lupa klik kat bawah….Opps sebelum tu whatsapp akk dulu ye…Confirmkan dulu nanti senang kann…

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confirm bolehlah tekan butang bawah ni ha…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*