Dinner Set Queen Opal (46 pcs)

Harga : RM 450 (SM) , (SS) + RM 75

Kepada sesiapa yang tiada lagi set pinggan mangkuk …Ini lah peluang nak grab satukannn….

Elok nampak bila ada set pinggan mangkuk ni….Tu..pada yang baru mendirikan mahligai bahagia tu…ambillah satu…

Nanti yer akk bagi detail….


Apa yang kita dapat untuk 46 pcs ni…

  • 10.5″ Dinner Plate x6
  • 8.5″ Soup Plate x6
  • 7.5″ dinner Plate x6
  • 5″ Soup Plate x6
  • Cup and Saucer x6 +6
  • 5.5″ Soup Spoon x6
  • 9″ Salad Bowl x1
  • Teapot with cover x1 +1
  • 13.5″ Oval Plate x1

Apa plak ciri-ciri yang ada pada pinggan opal ni….Mesti adik kakok nak tau kan tahan ke? Mudah pecah tak?

  • Tahan pecah
  • Selamat menggunakan dalam pencuci pinggan
  • Selamat digunakan dalam microwave
  • Selamat digunakan dalan peti sejuk
  • Kualiti & Design Premium..

Tu dia tuk 1 set
Ada mangkuk nasi, mangkuk bubur pinggan panjang….Lengkap…

Cantik design-design diakann…Apalagi grab la satu…

Ha… kalau nak tu whatsapp akk dulu yer….kita confirmkan…ader stok ke nak corak mana kan….Tu kat bawah whatsapp akk…

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confitm nak beli…..then baru tekan butang klik kat bawah ni…..:)

PS : Nak main kutu pun boleh…tapi korang arrange lah yer….akk supply jer…:)