Buffet Khadeeja

Ha…Seia Sekata….

Harga : 450/set (SM)

Tambah RM 90 (citylink)/ pos

domestik RM 50 (SS)

Harga promosi Akhir Tahun – RM 400 (SM)

Harga promosi Akhir Tahun – tambah macam kat atas (SS)


Baby Khadeeja

Wah…! Esklusifnyer….Sesuai untuk jemputan hari raya ni…

Tengoklah sis semua betapa anggunnye mangkuk buffet ni…

Ia di jual dalam set tau semua ada 4 biji….

  • saiz : 30 cm
  • Ada pemanas (warmer)
  • material : stainless steel
  • design : modern
  • Ada bunga vantage

Details

  • Ukiran yang unik tetapi simple jer, boleh jatuh hati pandang pertama
  • Tak salah beli untuk hidangan raya ni..
  • Yang plain ader, yang tepek bunga pun ader…pilih jer sebab selalu banyak permintaan untuk yang berbunga
  • Ada warmer untuk menyenangkan korang nak panaskan makanan… so xde la lauk tu sejuk ye dak? Tetamu nak makan pun rasa berselera.
  • Muat 2 – 3 ekor ayam jika dipotong kecil
  • Kalau makan berkuah boleh isi sehingga 2 – 3 liter
  • Daging muat 2 -3 kg
  • Amat sesuai untuk makanan yang berkuah juga sebab bekasnya agak dalam.
  • Nasi impit yang kecik kecik tu muat 20 – 30 biji.
  • Sesuai juga untuk isi nasi dagang, nasi minyak, lauk-pauk, kuih muih, ketupat,rendang, kuah kacang, satay.

So tunggu apa lagi jom beli …..

Adush…. Cantiknyer..
Ni ha rupa dalamnyer…
Cantikkannn….!
Meriah raya ni kalau ader ni…..Siap kena masak bebanyak ye…….:)

So macam biasalah kalau nak beli whatsapp akk dulu…Comformkan barang takut xder stok plak kan maklumlah permintaan tinggi ni…..

Ni ha whatsapp akk…

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confirm baru boleh tekan butang bawah ni……

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*