20 pcs Vantage Tea Set

Harga RM 600 (30 % Diskaun) – (SM)

Harga termasuk postage

Assalamualaikum adik kakok….

Apa khabar? Dah makan? Maksud akk brunch….:)

Akk ader satu set untuk minum petang ni cantik gila…Jenama Vantage lagi design baru ni…

Kalau tengok pendek kata memang jatuh cintalah…pada yang ader duit lebih atau memang ader plan nak beli set tea ni…bolehlah tengok-tengok design ni..pada yang ada kekangan kewangan dinasihatkan banyak-banyak bersabar ye…In shaa Allah ader rezeki kita bolehlah usha nanti…

Amacam cantik tak???
Tu dia satu set nye…

Okey jom kita tengok apa yang terkandung dalam 1 set vantage ni..

  • 6 pcs cawan + 6 pcs piring
  • 6 pcs piring kueh
  • 1 pc teko + 1 pc penutup

Antara ciri-ciri nya:

  • Ringan
  • Boleh dimasukkan dalam microvawe

Amacam adik kakok? Suko ko? Kontak akk yer kalo dah bekenan…wasap kat bawah tu ha…

www. wasap.my/60172768440