Yanasen Cadar Hotel Berkualiti

Harga: RM 160 (SM), RM 180(SS)– King/Queen

RM 125 (SM) , RM 145 (SS) – Super Single

Termasuk Pos


Assalamualaikum adik kakok…..pejam celik pejam celik dah nak hujung minggu doh….

Ni ader item baru akk nak promo….

Cadar Kualiti Hotel Yanasen…..

Adik kakok pernah tidur kat hotel ke? Rasa sedap jer tidur atas cadar nyerkan? Sejuk…lembut dan selesa….Sejuk tu kita abaikan dulu sebab kat bilik hotel memang sejuklah bila aircon di pasang…..hihi…

Tapi memang selesa lah bila tidur…Nak cadar camtu…Nah ni dia…

Confirm anak kecil adik kakok tidur sampai ke pagi…bukan anak kecik jer dengan mak dan ayohnyer sekali…

Cadar King/ Queen

  • 100% cotton (875 TC)
  • 1 cadar fitted
  • 4 Sarung Bantal
  • 1 Sarung Bantal Peluk
  • 1 Selimut Comforter

Jom tengok cadarnye…

Cantikkannn…..

100% cotton silk…So dah tentu lembut dan sejuk…Jadi tunggu apa lagi jomm order….

Kalau dah berkenan warna yang mana, boleh wasap akk to confirmkan availablelity….kot mana tahu warna kesukaan dah kehabisan stok…harap tak berlaku camtu kannn…..kann

Wasap akk kat bawah ni

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confirm…then klik bawah…