Women Backpack Carlorino

Harga : RM 75 (SM) , RM 85 (SS)

Assalamualaikum adik kakok…

Kali ni akk nak tunjuk backpack khas untuk adik kakok…memang eleganlah dan bergaya…boleh bawak pergi office, out station…pergi kolej…ha ..pendek kata memang sesuai ke mana sahaja…

Dah la tu design baru plak…Mesti jatuh centa pandang pertama ni…macam akk…haha…


Sesuaikan untuk kolej student, wanita yang berkerjaya tu kaalu pi outstation boleh guna beg ni macam-macam boleh isi…alat make up pun boleh masuk sekali., telekung sembahyang pun boleh isi…kalau tab tu muat lagi ni….

Nampak bergaya sangatkan….

So…tak yah pk sangat…asal ada guna on jer beli…harga pun murah…

Oh ya terlupa akk carlorina ni gred AA yer dah dekat nak sama dengan premium…so apa tunggu lagi jom beli.

kalau nak beli boleh lah wasap akk …kita check dulu barang ader ke then bila semua ok dan confirm bolehlah buat order….

Nak contact akk wasap jer ke…

www. wasap.my/60172768440

Bila confirm nak wat order klik sini

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*