Tuala Mandi Dewasa Microfiber

“Alamak nipisnya tuala boleh guna untuk mandi ke ni…??? Nak buat camner dah tak bawak tuala terpaksalah guna apa yang ada kat Homestay ni…”

Itulah keluhan seorang ‘aku’ hihi…bila nak mandi tengok tuala yang dibekalkan kat Homestay ni just tuala microfiber yang nipis yang layaknya hanya untuk bebudak….iya ke…????


Harga : RM 17.90 ( Postage – SM 5.20 , SS – RM 15 )

Beli 3 helai – RM 17.30 ( postage . SM 5.20, SS –

RM 15 )

Assalamualaikum adik kakok…lamanya kita tak jumpa..akk pun memang dah jarang buat posting produk yer…bukan tak berjualan yer adik kakok cuma sedang mengembangkan bisnes jer…

Oklah tak yah cerita panjang straight to the point hari ini akk nak masukkan produk baru ni..TUALA MICROFIBER.

Berkesan ke tuala ni…??? Cam tak percaya jer tengok dari segi ketebalan nipis cam tuala cotton nipis tu…satu lagi soalan boleh serap air ke? Itulah dua pertikaian yang selalu di ketengahkan…banyak ruang lagi untuk kita bahaskan…atau nak cepat adik kakok boleh Google jer…

Mana ke rupa tualanya…

Ha ni cover kat kedai Shopee Akk
Ha ni comparison tuala tebal cotton dengan tuala microfiber yang nipis tu. Ish jauh beza amat ni…
Kini ku percaya kepada mu wahai tuala….

So kalo nak beli bolehlah ke kedai shopee akk atau kat sini macam selalu pun boleh jer…

So cam biasalah… sebelum order call akk dulu…wajib…bukan apa takut tak perasan..Karang tak pasal burn [plak duit adik kakok…lagi satu kena check stok juga takut out of stock….tu pun satu hal burn lagi duit tu…hihi…burn sementara tunggu akk refund nasiblah lambat ke cepat…kalao akk perasan cepatlah kalo tak perasan lambat lah dapat duit tu…hihi…

Akk bukan nak menakutkan just reminder supaya berhati-hati dan elakkan salah faham di kemudian hari…anyway pelanggan akk adalah my PRIORITY…

To confirm barang ada tak…whatsapp akk yer

www. wasap.my/60172768440

bila dah confirm ada baru order…nak order klik sini

Kalau nak beli kat shopee pun boleh ni linknya:

Kepada regular customer yang dah register dengan akk ada FREE GIFT menanti…SURPRISE !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*