Totoo karpet mampu milik

HargaRM 130 (SM)….termasuk postage

Tiada penghantaran ke Sabah dan Sarawak


Assalamualaikum adik kakok….

Ni masih nak promosi karpet lagi …tapi ala-ala totoo gitew…

Cantik tebal dan selesa…untuk yang ader anak kecil tu boleh jer letak anak kat situ..biar dia bebas bergerak…nanti cepatlah merangkaknyer tu…

ok jom kita tengok dulu camner rupanyer yer…

Ha tebal tak?? Memang selesa untuk baby kita lepak…

Totoo ni isian fiber…

Material 100% cotton

Saiz plak..150 x 200 cm

Nak buat lapik tidur pun boleh…buat lapik depan tv ..sambil tengok tv boleh baring lepas tu jadilah tv tengok kita… hahaha…
Tengok tu nak tidurkan anak rupa dia yang tidur..haha…

nak basuh pun senang..

So..dah decide ke? Belilah satu senang boleh bawa ke mana pun..boleh jadi tilam busuk anak tu oooii….

Meh whats app kat akk cepat..

www. wasap.my/60172768440

Jangan terus order wasap akk dulu..confirm corak mana yang berkenan..takut habis stok..ialah benda tak sentiasa aderkan…lepas confirm baru klik kat bawah yer…untuk order..