Set Meja Santai

Harga : RM 300 (SM)

Tiada Penghantaran ke Sabah & Sarawak

Promosi Hujung Tahun/ Awal Tahun RM 280


Hi para sis semua…kali ni akk nak promote set meja/kerusi santai…untuk korang lepak-lepak kat depan umah…

Set ni terdiri dari 2 kerusi jer…nak lebih kena beli lebihlah haha….Hanya untuk hujung/awal tahun hingga 31 Jan 2020 ni..harga special ialan RM 280

Ni dia set mejanyer….

Duduk lepak depan rumah sambil minum petang….ehmm sedapnyer…
Warna Gold – Letak dalam umah pun boleh…
Warna putih jalur hitam
Warna putih

So semua ader 3 colour yer adik kakok…

Sape yang berminat bolehlah contact akk yer…

Oh ya sebelum tu kot akk terlupa nak ingatkan…proses order akan makan masa seminggu atau mungkin lebih…so..pada yang membeli tu kena sabar sikit nanti yer….

www. wasap.my/60172768440

Confirm dulu dengan akk tau sebelum order…bukan apa nanti takut tertukar dan kot xder stok…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*