Set Cadar Hitam Putih

Harga : RM 145 (SM), RM 160 (SS) – Termasuk Postage


Assalamualaikum adik kakok…jumpa lagi 🙂

Ni memang best….cadar hitam putih cantik adik kakok , memang cantik sangat…kepada penggemar black and white…jom tengok ni..

Amacam mengancam tak ??

Jom kita tengok detail dia…

  1. Ada dalam saiz Queen dan King
  2. Material 80% cotton HQ
  3. Ada 5 dalam 1 –
    1. 2 bantal kepala,
    2. 1 bantal peluk
    3. 1 cadar fitted
    4. 1 comforter tebal
  4. Sesuai untuk penggemar hitam putih (tak gemar pun dah berkenan ni…)

Adik kakok….kalau nak beli hat cotton tak digalakkan beli 100% cotton, sebab apa? Sebab ianya selalunya cepat mengecut bila basuh.

So yang paling sesuai adalah 80/20 (80% cotton dan 20% polyster)

Sebab ciri-ciri cotton masih ader lagi dan sejuk nyaman…kuat dan tak mudah mengecut. Ha tu yang akk google lah….:)

So camner…?? Dah boleh order ke???

Sebelum klik kat bawah tu…whatsapp akk dulu yer…confirmkan corak mana yang masih ada

www. wasap.my/60172768440

Kemudian baru klik

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*