Karpet Velvet 3D

Harga : L – RM 100 , XL – RM 128

ADD POST RM 10 (SM), RM 25 (SS)


Pada adik kakok yang memang rajin menyapu dan malas nak guna vakum…ni karpet yang sesuai….adik kakok boleh sapu ngan pengapu jer senangg kan…atau boleh sapu ngan berus lidi…haha.. ni cara dolu-dolulah..

Sebab karpet ni tak tebal . Tebalnya lebih kurang 6mm jer…ader baldu tapi tak tebal…ala-ala macam karpet office tu…tapi lebih lembut dan selesa dari karpet office…ok kan?

Walaupun tak tebal mana tak tenggelam kaki… tapi masih boleh bergaya dengan karpet ni…nampak gambar cantikkan…

Karpet ni tengok pada saiz dah tentu adik kakok dapat bayangkan memang besar dan bolehlah tutup ruang tamu rumah adik kakok tu…cantikkk…adik kakok tak nyesal beli..

Ciri-cirinya:

  • Waterproof – cepat kering kalau tumpah air
  • saiz 160 x 210 cm (L)
  • Stayle yang elegan
  • Bahagian bawah anti skid – non-slip
  • Mudah dibersihkan – boleh guna anti bakteria detergent untuk kebersihan yang menyeluruh
  • Corak 3D / moden
  • Ketebalan 6mm
  • Sesuai untuk lantai kayu, tiles, lantai berlaminated

Design abstrak

Dan banyak lagi……

Macam biasa kalau nak order wasap ke..

www. wasap.my/60172768440

Confirmkan corak yang jadi idaman ader ke tak…bila dah confirm baru klik kat bawah yer….