Karpet 5D Tebal Bunga Timbul

Harga : RM 145 (SM) , RM 160 (SS) – Termasuk postage


Spesification

  • Hot item & Limited Stock
  • Nampak bunga timbul tapi tak timbul pun….karpet 5D
  • Tersangat gebu dan tebal ala-ala karpet ikea tatami tu
  • Anti slip kat bawah
  • Saiz L – 185 x 190 cm
Cantik bunga dia….Ni design paling latest
Wow…ni boleh buat raya ni….
Cantikknyerr…
Comei-comei blake..
Ni ape plak…Dah kat sawah plak…

Besar karpet ni dlm 2m x 2m…lebih kuranglah…saiz sebenar kat ateh yer..

Apa tunggu lagi boleh buat raye…harga pun tak mahal mana…Nak saiz kecil lagi pun ader..saiz S dan M lah…tapi design sama belum tentu…

Boleh jer beli buat raya ni…Elok persediaan awal…baru tak terasa….hilang ongkosnyer…

Nak jaga pun tak susah mana..jika compare dengan jenis lain tu…cuma kena rajin vakum jer…

Nak bagi baru pun ader caranyer…selain hantar dobi…byklah cara lain kalo nak jaga dia ni…nanti akk bagi tips…

So tunggu apa lagi…jom rembat satu…

Whats app akk untuk pertanyaan lanjut…

www. wasap.my/60172768440

Confirmkan dulu design..takut tak der stok…hihi…lepas confirm barulah order…Nak order klik kat bawah ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*