Foldable Running Treadmill

Harga : 299 (SM)

Tiada penghantaran ke Sabah & Sarawak

Harga Promosi Akhir/Awal Tahun RM 250

Lifestyle masa kini…

Berjogging di luar rumah memang yang terbaik, selain dari dapat menyihatkan fizikal terutama fitness kita, ia juga boleh merealeasekan minda kita selain mendapat ‘fresh air’ tapi mungkin kadang kadang ada sesuatu di luar jangkaan yang berlaku macam hujan, atau jerebu,,,so tak leh joggingla…

Pada yang dang biasa jogging tentu akan rasa tidaak selesa bila tak dapat jogging ye dok..? So why not kita prepare satu untuk di rumah….so bila datang keadaan darurat…aktiviti jogging masih boleh dijalankan walau pun di rumah…..

Dengan harga yang berbaloi-baloi ni.. akk rasa tak rugi kita standby satu kat umah…Kalau dulu akk pk nak beli satu macam ni kat umah mmg mahal harganya…rupa ada juga untuk yang mampu milik…

So jom kita tengok….


Tak usah susah hati dengan ruang umah adik kakok…kerana treadmill ni ada kemudahan boleh lipat so bila lepas guna boleh simpan dan tak makan space yang besar….
Ada 2 warna biru dan pink…Huh pilih yang mana idaman kalbu…..
Ini Kemudahan kemudahan yang disediakan….
Ni manual ye…Maknanyer tak guna elektrik….so jimatlah letrik korang….

Seperti yang korang lihat treadmill ni tak ler besar mana…oklah untuk ringan-ringan dari tak dapat berjogging yer dok…

Dah nama pun mini…tapi untuk sis memang sesuai…la..tambah yang kecik molek tu…Untuk orang badan besar terutama kaum adam…mungkin agak sempit skit….tapi kalo korang tak kira sangat apa salahnyer….

Kapasiti boleh gi sampai 200kg

Size : 45 x 108cm

Material :Strong Alloy Steel Body

Colour : Blue, Pink

Boleh rekod masa, speed, kalori, dan distance….memang berbaloilah….

Ok tak? Kalau berminat boleh whatsapp akk

www. wasap.my/60172768440

Bila dah confirm semua then klik bawah ni untuk order yer…