Divider 4 Daun

Harga : RM 165 (SM – Termasuk postage)

Promosi akhir/ Awal Tahun – RM 140

Tiada penghantaran ke Sabah & Sarawak


Divider ni amat penting jika rumah tidak besar…ianya diperlukan untuk kegunaan sebagai menggantikan tabir di rumah ….

Pengaalaman akkla kan bila tiba msa kenduri kendara atau masa raya..tentu ramai adik beradik pulang ke kampung hingga bilik pun tak cukup untuk menampung…bila ini berlaku…kenalah di sediakan tabir atau divider ni lebih ringkas…

Ialah kadang ada ipar duai takkan nak open jer kan..time salin pakaian….Dulu jenuh juga akk dan suami mencari….haha…

Ini salah satu kegunaan nya. mungkin ader lain juga jika ader jaga orang sakit ke..terurtama suami atau mak ayah…bila rumah tidak banyak bilik dan ruang kecil… maka tabir /divider ni diperlukan…

Itulah kegunaannya mungkin banyak lagi…adik kakok kalo ader niat nak beli mesti lagi tahu kann..kann…


Ringkas dan kemaskan…Jadi ruang yang kecil boleg terpisah dengan di bahagi 2…
Ni corak / pattern lain plak…
Divider ni kelebihannya bila tak nak guna boleh lipat dan diketepikan….bak kata orang guna bila perlu jer….
Semua ni ader 4 corak yang cantik – cantik..

Adik kakok buleh intai-intai na…ha..ha…ha..

So berkenan ke…? Kalo berkenan apalagi whatsapp akk sekarang

www. wasap.my/60172768440

Kita confirm dulu na…bila dah confirm baru tekan button bawah ni….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*