Cosmetic Makeup Storage Box

Anggun, Dan Menawan

Harga : RM 150 ( Termasuk Postage) – Semenanjung

(Promosi Akhir Tahun – RM 110 SM )

Harga : RM 190 ( Termasuk Postage) – Semenanjung

(Promosi Akhir Tahun – RM 150 SM )


Bila Tak Jumpa Alat Kosmetik sendiri

Para sis semua, akk ni memang biasa orang kata suka barang yang teroganiz…hehe bila ada yang serabut tu rasa kita pun berserabut…sis semua ada rasa camtu tak???

Pada akk kalau kita ada tempat simpanan yang teratur dan selamat tentu akan memudahkan kita juga untuk mendapatkannya yer tak…ni kalau kita biar bersepah camtu memang alamat jadi mainan anak lah…

Meh akk nak introduce dengan benda alah ni….

Trengg…treng….


Ha..Kan dah Tersusun
siap ada penutup lagi…. Nampak tak penutup dia tu..
Ha… ader nampak apa-apa lagi tak???/ Tu ada pemegangla….ini yang suka ni boleh bawa ke mana-mana…:)

Ok jom tengok detailnyer….

  • Saiz : 39.5 x 29.8 x 20.4 CM
  • MATERIAL : High Quality ABS
  • COLOR : Pink
  • FUNCTION : Cosmetic Storage, Sundries Organizer..

Jom Tengok Apa ciri-cirinya..

  • Anti -dust Cover Protect – Ia akan membuatkan makeup anda bersih dari habuk. Ini berbeza dengan alat menyimpan makeup yang lain.
  • Mempunyai Kapasiti yang Besar – Ideal untuk menyimpan apa jua toiletries, macam cream, tones moisturizer lotion lipsticks,masque dan macam-macam lagi lah.
  • Boleh organiz makeup ikut kategori.. ada 2 bahagian. Bahagian atas yang mempunyai space yang lebih besah sesuai untuk makeup dalam botol dan dan tentu ada penutup anti-habuk.. Yang kedua plak adalah drawer yang membolehkan anda menyimpan eksesori kecil…
  • Tiada lagi Serabut kat meja solek tu..Kotak simpanan ini akan organiz makeup anda dengan tersusun dan kemas…taklah serabut…Dan…habuk pun tak der..
  • Dan yang seronoknyer…Boleh di bawa ke mana sahaja..Nak pergi bercuti naik kereta …boleh jer bawak..tak yah di pisah pisahkan…huhu bukan apa takut hilang…

Boleh pikir-pikir dulu tapi tak boleh lambat tawaran hingga akhir tahun ni jer…Cepat grab….Nanti bila dah buat decision boleh whatsapp akk yer untuk confirmation…

Ni whatsapp no nyer..

www. wasap.my/60172768440