Scrub Habbatus Sauda

 

Screenshot_2016-08-17-16-33-44

 

 

 

Keluaran : Kak Mimie
Review : 8/10
Harga  : RM 75.00 SM/ SS RM 80
Promosi : Harga termasuk postage

 

 

 

 

 

 

Siapa nak :

√ Jimat duit tiap-tiap bulan beli make up
√ Takde lah asyik pening kepala kalau lambat pergi kerja sebab make up
√ Nak berselfie tak perlu tukar mood camera 360 nak bagi nampak gebu
√ Pergi office pun semangat nak jumpa kawan-kawan

 

Sapa cakap jeragat susah nak pudar dan hilang? Tak betul tu…
Kenapa lebih 7ribu customer bagi feedback DALAM MASA SATU MINGGU jeragat-pudar setelah amalkan Scrub Habbatus Sauda & Garam bukit?

Apa perasaan anda? jika kawan-kawan tegur..
”Terpegun dengan kejelitaan awak.. pandai awak jaga penampilan, Apa rahsianya? saya pun nak jelita macam awak juga”

Scrub Habbatus Sauda Garam Bukit 20 bahan asli yg menjadi pilihan utama. Muka makin licin, lembut, cerah , lembab dan segar bugar on the spott.. Untuk jangka panjang ia menghilangkan peta gelap di pipi, hidung dan dahi …

Ηаnуа ѕеmudаh urutan membulat di bahagian muka secara perlahan-lahan dan bilas sampai bersih, Kulit kembali glowing dan segar cubalah ramuan tradisinol kulit wajah anda kembali berseri dan bersinar umpama kulit baby, Bukan setakat muka malahan seluruh badan. Mula dari sekarang !!! sebelum Jeragat menguasai kulit wajah anda…


 

Kami nak buktikan kepada akak semua.. Bayangkan 20 Herba Tradisional masuk ke dalam liang kulit kita… Memang best dan apa yang anda akan rasa, lepas pakai :
Muka licin dan lembut sangat-sangat40201_n
Anda dapat rasa kulit muka anda macam hidup semula
Rasa muka sangat bersih lebih dari pakai pencuci muka
Muka nampak cerah sedikit
Muka anda dah start gebu
Masalah muka berminyak on the spot selesai.
Muka anda akan nampak segar sangat-sangat
Muka mesti senyum
Kejap-kejap anda akan belek muka anda

 

Lain-lain kelebihan scrub Habatus Sauda & Garam Bukit ini ialah:

➳ Meransang pembentukan kolagen pada kulit muka
➳ Membuang sel kulit mati dan meremajakan kulit muka
➳ Melembut,Melicin,Melembab, Dan mencantikkan kulit muka
➳ Mengecut dan menghilangkan jerawat
➳ Meredakan bengkak akibat jerawat yang meradang
➳ Menghilangkan jeragat masalah no 1 wanita 30an ke atas
➳ Merawat dan menghilangkan hyperpigmentasi
➳ Menghilangkn bintik-bintik hitam dan flex-flex gelap
➳ Memudar dan menghilangkan parut
➳ Mencerahkan muka
➳ Mengawal kulit berminyak
➳ Menutup liang pori-pori terbuka
➳ Bagi anda yang ada masalah tone kulit tak sekata
➳ Menghilangkan masalah aczema
➳ Melicin dan melembutkan kulit muka
➳ Melancarkan peredaran darah di sekitar muka
➳ Menghilangkan blackhead dan whitehead
➳ Melembabkan kulit kering
➳ Mengawal kulit berminyak dan sensitif
➳ Menambah seri dan merawat kulit kusam
➳ Kulit muka lebih glowing dan hidup

Bayangkan hari-hari anda tanpa MAKE-UP!!!


Berminat???

Jom order cepat=cepat…..apa tunggu lagi !!!!!

KLIK SINI

4 Comments Posted

  1. Akk akan rasa teruja pada sesiapa yang membaca artikel akk …Sekiranya anda ingin menyatakan sesuatu berkenaan dengan artikel ini anda boleh berbuat demikian di ruang komen ini.

    Pada sesiapa yang pernah menggunakan produk di atas dan ingin membuat kenyataan dari pengalaman anda semasa menggunakankannya silakan berbuat demikian….

    Semoga kita semua mendapat manfaat daripadanya…..

    • kalau nak jadi ejen atau stokis sis kena ke laman web atau fb nya sendiri dan cuba hubungi owner nya sendiri . Moga dengan penjelasan ini boleh membantu sisi.

  2. Assalaamu ‘alaikum Hanny,

    Habbatussauda memang banyak khasiatnya. Seharusnya kita amalkan berterusan. Boleh dicampurkan ke dalam minuman atau makanan kita. Setiap hari saya amalkan kopi habbatussauda lazati. Terbaik habbatussauda.

    Norleila Salleh
    Founder at mygohealthy.com

Comments are closed.