Tentang Saya

Assalamualaikum wbt…,

Selamat Datang ke laman web akk…

U olls panggil aje akk yer lebih mesra…Nama akk Hanizan panggil kak Izan pun boleh, akk jer pun boleh.

Sedikit tentang akk yer…Berasal dari Ipoh , Perak. anak keempat dari enam orang adik beradik. Umur..cer teka ….nanti bagi tau jawapan bila kita jumpa okey….Telah berkahwin dan belum ader rezeki mempunyai cahaya mata. Sekarang masih bekerja makan gaji…tunggu masa jer nak bersara..

Ok nak cerita pulak mana dapat idea nak buat busines ni….

Hanny's Beaty And Health StoreSebenarnya akk tertarik untuk membuat laman web ni supaya dapat berkongsi sedikit maklumat dengan U olls tentang tips tips kecantikan  dan awet muda….dan..yang paling penting tips kesihatan serta beberapa produk yang boleh dipercayai yang digunakan untuk menyelesaikan masalah-masalah kesihatan tak kiralah masalah muka, kulit, penyakit dan sebagainya.

Allah telah menciptakan kita ni cantik tapi disebabkan faktor usia, terlalu banyak terdedah dengan cahaya matahari, dan juga mungkin kerana cara pemakanan kita yang kurang sihat mungkin akan menyebabkan kita kelihatan lebih tua dari usia sebenar dan yang lebih penting bila usia dah makin meningkat badan mulalah jadi lemah semacam tak cergas macam dulu. Kadang faktor kegemukan pun boleh jadi masalah juga…

Kalau dulu badan masing-masing selim melim tapi bila dah masuk 4 series ada jer yang terlebih di sana sini, mengeleber di sana sini……tapi semua itu boleh dikurangkan dan in shaa Allah di hapuskan terus dengan mengikut dan mengamalkan petua-petua dari orang dahulu maupun secara saintifik…

Produk-produk yang ada dalam website ni pula, In shaaa Allah bebas dari bahan kimia yang mana telah di kaji dan diselidiki terlebih dahulu dannn… yang paling penting adalah produk yang telah diuji keberkesanannya dan testimoni dari pengguna adalah positif dan ramai yang berpuashati. Ramai pengguna yang telah menggunakan produk-produk  ini dan menjadikannya sebagai produk utama mereka. Walau bagaimanapun kita hanya berusaha tapi Allah yang menentukan. Mencari produk yang bagus dan berkesan adalah usaha kita tetapi yang memulihkan adalah Allah jadi selalulah meminta kepadaNya.

Zaman la ni untuk mencari semula daun-daun dan akar-akar kayu memanglah agak susah…mana nak cari di zaman hutan batu ni hatta di kampung-kampung pun bukan ada lagi…atau mungkin susah nak jumpa….Tapi alhamdulilah berkat usaha beberapa orang yang berjaya mengumpulkan semua jenis herba-herba ini maka terhasillah berjenis-jenis ubat-ubatan serta produk-produk kecantikan untuk kegunaan kita. Cuma tinggal untuk kita lebih berhati-hati menilai sesuatu produk itu agar tidak tertipu dengan mengambil yang mempunyai bahan-bahan yang merbahaya dan tak ori…….BERHATI-HATILAH.

Tapi dalam website ini In shaa Allah semua produk boleh dipercayai….di samping boleh mendapat byk ilmu yang berguna…..

Tetaplah mengikuti akkk di sini……


Kepada anda yang berminat untuk memilih produk kecantikan silalah baca ini dahulu….klik sini