Home

Produk yang Tengah Meletup Dengan Permintaan Yang Tinggi Pastinya amat Berkesan dan Selamat

Harga pasaran ada di sertakan di setiap detail item……Nak diskaun…cepat-cepat pm akk…In sha Allah kalau ader promosi tu ada lah diskaun nya…..:) jom cepat whatsup akk…

Jus Mawar                                                                                                                                                                  

                                                                     

Diadun dengan 12 herba terpilih, Jus Mawar akan membuat anda rasa segar sepanjang dalam tempoh berpantang selain ………….klik

 

 

 

 

JRM

 

Rahsia 7 keturunan. Kekal dara hasil dari gabungan 7 herba (Manjakani, Habbatus Sauda, Cinnamon, Halia, Serapat, Safron & Kacip Fatimah)…..klik

 

 

 

Jamu Rapat Menawan   

Screenshot_2016-08-17-16-33-44Sapa cakap jeragat susah nak pudar dan hilang? Tak betul tu…
Kenapa lebih 7 ribu customer bagi feedback DALAM MASA SATU MINGGU jeragat-pudar setelah amalkan Scrub Habbatus Sauda & Garam bukit?…….klik

 

 

 

 

Scrub habatus Sauda

 


Perfect Skinz

 

Produk yang bakal menjadi fenomena ini.. PERFECT SKINZ. Saya YAKIN andaakan Kagum dgn hasilnya……klik

 

 

 

Perfect Skinz

28193_n

 

De’Xandra perfume adalah perfume EDP yang tahan lebih lama setanding original. Ketahanan baunya melebihi 8 jam dan ke atas, dan jika baunyer serasi dengan pemakai ia tahan sehingga 1 ke 2 hari pada pakaian……...klik

 

 

 

De Xandra

83309_nBanyak tau khasiat minum SKKM ni!!..haa akak tak tipu okey…mmg SKKM PLATINUM ni boleh mengenyangkan, mencerahkan kulit dan membuat kan org repeat order sebab rasa susu yang sedap sangat2…
Pastu di galakkan sangat2 utk mummy preggy & mummy yang menyusukan baby..Klik

 

 

 

Susu Kambing SKKM Platinum

29494_nAda masalah dengan gigi..? Gigi kuning bila senyum alamak kuningnye gigi…..nak senyum pun tak confident kalaulah ader ubat untuk memutihkan gigi kan bagus…….

Gigi kuning bukan setakat mencacatkan penampilan, malah turut…..klik

 

 

 

Turbo Carbon

 

2782_nREAL EXPERT WHITE cream adalah sejenis produk pencerahan kulit yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi, tanpa bahan-bahan kimia yang merbahaya serta bertindak dengan pantas dan ….klik

 

 

 

Real Expert White

KANDUNGANset-bersalin

  1.  PATI HERBA MAK BIDAN
  2.  PILIS & PARAM MAK BIDAN
  3.  KRIM PANAS MAK BIDAN
  4.  KAPSUL JAMU MAK BIDAN
  5.  MINYAK TELON
  6.  TUNGKU HERBA MAK BIDAN
  7.  PERAWAN HERBAL WASH

Percuma MANDIAN HERBA MAK BIDAN…...klik

 


 

syifa-2Gel Mandian Bidara Syifa ini berasaskan ekstrak daun bidara (Zizyphus mauritiana), iaitu sejenis daun yang digunakan secara khusus untuk merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi, susah tidur, gangguan jin dan sihir. Daun Bidara ini telah digunakan oleh para ulama’ sejak zaman dahulu lagi sebagai bahan utama dalam mengatasi orang yang terkena…..klik   

 

Gel Mandian Bidara Syifa